Çağ Koleji'nde Mezuniyet Töreni Yapıldı

Çağ Koleji ve  Çağ Fen Lisesi öğrencilerinin 2014-2015 eğitim-öğretim  dönemi mezuniyet töreni 5 Haziran’da  yapıldı.

Törenimiz,  Çağ Üniversitesi  Rektörü Prof. Dr. Çetin  Bedestenci, Yönetim  Kurulu  Üyesi  Prof. Dr. Yener Gülmez, Genel Müdür  Fatma  Eroğlu, veliler ve öğretmenlerin katılımıyla  başladı.

İstiklal Marşı ve Saygı duruşunun ardından  programımız öğrencilerimizin  Almanca, İngilizce ve Türkçe konuşmalarıyla devam etti. Programda Okul Müdürümüz ve Genel Müdürümüz konuşmalarında Çağ’ın  ana okulundan  üniversiteye  uzanan eğitim yolunda en  iyiye ulaşmayı    hedeflediğini  belirterek  tüm öğrencilere üniversite hayatlarında başarılar dilediler.

Okul birincilerinin yaş kütüğüne  plaket  çakmalarının ardından öğrencilere  mezuniyet belgeleri verildi  ve törenimiz ‘BARIŞ ‘ adına İngilizce ve Türkçe konuşmalarla devam etti. Salonda Fen Lisesi öğrencimiz Elif Kesmen’in ‘Veda Konuşması’’yla duygu dolu anlar yaşandı. Tören, 2014-2015 mezunlarının Onuncı Yıl Marşı eşliğinde keplerini atmasıyla sona erdi.

Hüzün ve mutluluğun bir arada olduğu törende , velilerimiz öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz  okul bahçesinde dilek feneri uçurdular. Öğrencilerimiz  bu güzel günü ölümsüzleştirmek için aileleriyle ve öğretmenleriyle bol bol fotoğraf çektirdiler. Eğitim-Öğretim hayatları süresince bir Çağlı duyarlılığını kaybetmeden çalışan, davranışlarıyla diğer sınıflara her zaman örnek olan 2014- 2015 mezunlarımıza Çağ Koleji olarak  yaşamlarında başarı ve mutluluklar diliyoruz.