ÇAĞ KOLEJİ ÖĞRENCİLERİ YENİ YILA MERHABA PARTİSİNDE

ÇAĞ  KOLEJİ  ÖĞRENCİLERİ YENİ  YILA MERHABA  PARTİSİNDE

Her yeni yıl, yeni tazelenen umutların  ,çoğalan sevgilerin  ve  artan başarıların   habercisidir. Yeni yıl   acıları paylaşmak  ,mutluluklara ortak olmaktır. Bu mutluluğu  paylaşmak için  Çağ Koleji  Öğrencileri  25 Aralık  Perşembe günü okul bahçesinde  yapılan “Yeni Yıla Merhaba  Partisi”nde bir araya geldiler.

Öğrenci ve  öğretmenlerimizin hazırladıkları  ikramlıklarla bir ziyafet şöleni  havasında  başlayan parti , öğretmen ve öğrencilerimizin   futbol   ve   voleybol  müsabakası  yapmalarıyla devam etti.  11. sınıfların dijeylik  yaptığı partide  öğrencilerimiz  şarkılar söylediler, dans ettiler  öğretmen ve  öğrencilerin  kareoke   performansları  ise  dinlemeye değerdi.  Diğer sürpriz  etkinliklerle  doyasıya eğlenen ÇAĞ’lılar  yeni yılı coşkuyla karşıladılar.

Okulumuz  Sosyal  Yardımlaşma  ve  Dayanışma   Kulübü’nün organizasyonuyla  kurulan LÖSEV  standına ise her zaman olduğu gibi öğrencilerimizin ilgisi büyüktü.

Çağ  ailesi olarak tüm öğretmen, öğrenci ve velilerimizin yeni yılını kutlar, sağlık ve mutluluklar dileriz.

Facebookta Paylaş