KÖY OKULLARINA GELENEKSEL YARDIM ZİYARETİ

KÖY  OKULLARINA  GELENEKSEL  YARDIM   ZİYARETİ

2013- 2014 Eğitim Öğretim  döneminde  Özel  Çağ  Koleji  ve  Çağ Fen  Lisesi   11. sınıf  öğrencilerinin  katkılarıyla   okulumuz  veli, öğretmen  ve  öğrencilerine  yönelik  Bahar Festivali  düzenlenmişti. Festivalin geliriyle            2014 -2015 Eğitim  Öğretim döneminde  öğrencilerimiz   Tarsus ilçesine  bağlı  Karadiken  Köyündeki   Akgedik  İlköğretim  Okulunu  ziyaret  ederek  yardıma  muhtaç  öğrencilere   kırtasiye yardımı  yaptılar ve çeşitli hediyeler aldılar. Akgedik İlköğretim Okulu  öğrencilerinin ise  ders arasında  sergiledikleri  gösteriler  izlemeye  değerdi. Çağ ailesi olarak bizleri  güler yüzle  misafir eden  Akgedik  ilköğretim  Okulu  idareci, öğretmen ve  öğrencilerine  teşekkür ederiz.