ÖZEL ÇAĞ ANADOLU VE FEN LİSESİ ÖĞRENCİLERİ İSKEN’DEYDİ

ÖZEL ÇAĞ ANADOLU VE FEN LİSESİ ÖĞRENCİLERİ  İSKEN’DEYDİ

Okulumuz  Anadolu   ve Fen  Lisesi  10. Sınıf öğrencileri 22.12.2014 tarihinde ‘’ görerek  öğrenme gezileri ‘’ kapsamında   İskenderun  Sugözü  köyü  mevkindeki  İsken  Enerji  Santralindeydi.   Fizik ve  kimya dersleri kapsamında düzenlenen  gezide  termodinamik   ve enerji  üretimi konusunda bilgilenen  öğrencilerimiz  kariyer hedeflerini oluşturma  noktasında  mühendislerin çalışma şartlarını  da  yakından  takip ettiler.

Ekonomik ve sosyal hayatın temel girdisi olan elektrik enerjisini, sahip olduğu yüksek yakma teknolojisi ve gelişmiş çevre koruma sistemlerini kullanarak çevreyle uyumlu bir şekilde üreterek ülkemizin sürdürülebilir kalkınmasına destek olan  İSKEN  çalışanlarına  bizlere  gösterdikleri misafirperverlikten dolayı teşekkür ederiz.