ÖZEL ÇAĞ ANADOLU ve FEN LİSESİ ÖĞRENCİLERİ KARİYER GÜNLERİNDEYDİ

ÖZEL  ÇAĞ  ANADOLU ve FEN LİSESİ  ÖĞRENCİLERİ KARİYER GÜNLERİNDEYDİ

Özel Çağ Anadolu ve Fen Lisesi    03. 01.2018 tarihinde  Tarsus Şelale Soroptimist  Kulübünün aracılığıyla  Kariyer Günleri Etkinliği kapsamında  Makine Mühendisi  Sn. Serkan DÜNDAR,  Diyetisyen Sn. Yeşim CERRAHOĞLU, Diş Hekimi Sn. Belma KAR GÜRMAN,  Psikolog Sn. Burak ASLAN, Avukat Sn. Ünzile KURU ve Elektrik- Elektronik  Mühendisi Sn. Emir AYKURT’u ağırladı.

Tiyatro salonunda tüm öğretmen ve öğrencilerin katılımıyla gerçekleşen etkinlikte katılımcı misafirlerimiz, kendi meslekleriyle ilgili teknik ve pratik bilgileri, mesleklerinin avantaj ve dezavantajlarını, uzun vadede istihdam olanaklarını  öğrencilerimizle paylaştılar. Misafirlerimiz aynı zamanda  kendi alanlarıyla ilgili yöneltilen sorulara cevap verdiler.

Kariyer Günleri  etkinliği çerçevesinde bizlere destek olan Tarsus Şelale Soroptimist  Kulübü yönetim kurulu başkanı Aydan DİRİK, yönetim kurulu üyeleri Özlem ÖKTEN, Nuray OKYAY, Zeynep GÜL, Sema YILDIRIM’a ve katılımlarından dolayı Makine Mühendisi  Sn. Serkan DÜNDAR,  Diyetisyen Sn. Yeşim CERRAHOĞLU, Diş Hekimi Sn. Belma KAR GÜRMAN,  Psikolog Sn. Burak ASLAN, Avukat  Sn.Ünzile KURU ve Elektrik- Elektronik  Mühendisi Sn. Emir AYKURT’a teşekkür ederiz.