ÖZEL ÇAĞ ANADOLU VE FEN LİSESİ ÖĞRENCİLERİNİN TÜBİTAK MERSİN BÖLGE SERGİSİ ZİYARETİ

Özel Çağ Anadolu ve Fen Lisesi Öğrencileri 2015  Yılı  TÜBİTAK Ortaöğretim Öğrencileri  Araştırma Projeleri Yarışmasında 1544 proje arasından  Matematik alanında ‘’ Desenlerin Şifresi ‘’   projesiyle   sergiye katılmaya hak kazanan arkadaşlarını  desteklemek için Mersin’e gittiler.

Bilim İnsanı Destekleme Daire Başkanlığı tarafından bu yıl 46.sı düzenlenen TÜBİTAK Ortaöğretim Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışmasına katılan ve sergilenmeye  değer 100  projeyi inceleyen öğrencilerimiz, aydınlık bir geleceğin ancak bilimsel düşünce temeli üzerinde kurulabileceğini bir kez daha gördüler.

Özel Çağ Koleji olarak tüm projelere başarılar diliyoruz.