ÖZEL ÇAĞ KOLEJİNDE BİLİM ŞENLİĞİ VE PROJE YARIŞMASI COŞKUSU

ÖZEL ÇAĞ KOLEJİNDE BİLİM ŞENLİĞİ VE PROJE YARIŞMASI  COŞKUSU

Özel  Çağ Fen  Lisesi  ve  Çağ Anadolu  Lisesi   9, 10   ve  11. sınıf  öğrencilerimizin bu yıl da  büyük bir emekle  hazırladıkları  projeler, 15  Mayıs  Cuma  günü  okulumuzun  bahçesinde sergilendi. Bilim Şenliği  ve  Proje  Yarışması  bu  yıl  da  görülmeye  değerdi.

Bilim Şenliğine;  Fen  Bilimleri,  Matematik, Sosyal Bilimler  ve  Yabancı  Diller  alanlarında  143  öğrencimiz,  78  projeyle  katıldı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Ahmet Sefa Demir ve Şube Müdürü Sayın Mehmet Gürsoy'un da katıldığı ve beğenilerini sunduğu sergide velilerimiz  de bizleri  ve öğrencilerimizi yalnız bırakmadı.

Tarsus  ve  Mersin'den    çeşitli  okulların  ziyaretleriyle  renklenen   Bilim  Şenliği   ve Proje Yarışması'nda  öğrencilerimiz    eleştirel düşünme,   zaman yönetimi,  problem çözme,  yazılı ve sözlü sunum ile bilimsel araştırma becerilerini sabırlı ve özgüvenli   olmanın önemini  bir  kez  daha  gözler önüne  serdi. Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimizi kutluyoruz.