ÖZEL ÇAĞ KOLEJİNDE VELİ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI

ÖZEL  ÇAĞ  KOLEJİNDE  VELİ  BİLGİLENDİRME  TOPLANTISI

2015- 2016   yılı  Eğitim – Öğretim  döneminde    9. Sınıf  öğrencilerimizin  velileriyle   tanışmak, okulumuzu  ve  öğretmen kadromuzu  tanıtmak   amacıyla  30  Eylül  Çarşamba  günü  Anadolu  lisesi, 2 Ekim Cuma günü  ise  Fen  lisesi  velilerimizle  ‘’ Veli  Bilgilendirme  Toplantısı’’nda  bir  araya geldik.  İdareci ve   öğretmen  kadrosunun  kendilerini  tanıtmalarının ardından  okulumuz   Rehberlik öğretmeni, velilerimize  “Anne Baba Yaklaşımı ve Etkili İletişim” konulu  seminer  verdi. Toplantı  okul bahçesinde hazırlanan  ikramlar eşliğinde   veli  ve öğretmenlerimizin  bire bir  tanışmalarıyla  devam  etti.

Çağ ailesi  olarak  katılan  tüm  velilerimize  teşekkür  eder  iyi  ve  verimli  bir  eğitim öğretim  yılı dileriz.

Facebookta Paylaş