ÖZEL ÇAĞ KOLEJİNDE VELİ BİLGİLENDİRME ve TANIŞMA TOPLANTISI

ÖZEL  ÇAĞ  KOLEJİNDE  VELİ  BİLGİLENDİRME ve TANIŞMA TOPLANTISI

2016- 2017 Eğitim ve Öğretim  Yılı    9. Sınıf  velilerimizle tanışmak , okulumuzu  ve  öğretmen kadromuzu  tanıtmak   amacıyla  5  Ekim 2016 tarihinde Fen Lisesi ,7 Ekim  2016 tarinde  Anadolu Lisesi  velilerimizle  “Veli  Bilgilendirme ve Tanışma Toplantısı’’nda  bir  araya geldik.  İdareci ve   öğretmen  kadrosunun  kendilerini  tanıtmalarının ardından  okulumuz   Psikolojik  Danışman ve  Rehber  Öğretmeni  Sayın Hüseyin Sartık, velilerimize ‘’ Ana  Baba Tutumları ‘’ konulu  seminer  verdi. Toplantı  okul bahçesinde hazırlanan  ikramlar eşliğinde   veli  ve öğretmenlerimizin  bire bir  tanışmalarıyla  devam  etti.

Çağ  ailesi  olarak  katılan  tüm  velilerimize  teşekkür  eder  iyi  ve  verimli  bir  eğitim ve  öğretim  yılı dileriz.