ÖZEL ÇAĞ KOLEJİNDE VELİ TANIŞMA ve BİLGİLENDİRME TOPLANTISI

ÖZEL  ÇAĞ KOLEJİNDE   VELİ    TANIŞMA   VE  BİLGİLENDİRME   TOPLANTISI

Özel Çağ Koleji idareci ve öğretmenleri 06.10.2017 tarihinde kendilerini tanıtmak ve amaçlarını anlatmak; okulumuzun, velilerimize her zaman açık olduğu mesajını vermek, velilerimize Çağ Koleji  ailesinin bir ferdi olduğunu hissettirmek, geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin yetişmesine ortak bir yön hazırlamak amacıyla 9. sınıf velileriyle bir araya geldi.

Toplantıda ayrıca okulumuz  rehber ve psikolojik danışmanı ‘’Ergenlik Dönemi Tutum ve Davranışları’’ konulu bir  seminer verdi. Toplantı  okul bahçesinde hazırlanan  ikramlar eşliğinde   veli  ve öğretmenlerimizin  bire bir  tanışmalarıyla  devam  etti.

Tüm 9. sınıf velilerimize katılımlarından dolayı teşekkür ederiz.