Merhaba,

Yaz tatili bitti. Okullar açıldı. Okulların açılmasıyla çocuklarımız da bizler de yeni bir başlangıca adım atmak için heyecanla, merakla ama her zamanki gibi sevgiyle bir araya geldik.

Anaokulu, İlkokulu, Orta Okulu, Anadolu ve Fen Liseleri ve Üniversitesi ile entegre bir Eğitim Kurumu olan okulumuz, bu yıl sizlerle ve çocuklarınızla birlikte 32.yılına başladı.

Biliyoruz ki “OKUL HAYATI” hepimizin anılarında önemli bir yer tutmakta…Amacımız çocuklarımıza sevgi ve güven ortamında “Sen Benim İçin Değerlisin” mesajını verebilmek ve “Olumlu Okul Algısı” geliştirebilmek.Kendinin “önemli ve değerli” olduğunu hisseden okulumuza severek, isteyerek gelen çocuklarımızın yeni başarılara emin ve sağlam adımlar atacağını biliyoruz.

Yeni Eğitim-Öğretim dönemimizin, sağlıkla, mutlulukla, başarıyla, keyifle geçmesi hepimizin ortak dileği…Mutlulukla kalın..

Sevgi ve Saygılarımla

Semra AÇIL TEKBAŞ