İngilizce

Amacımız öğrencilerimizin İngilizceyi severek öğrenmeleri, Avrupa Birliği Standartları çerçevesinde CEF - A1/2 düzeyinde İngilizce konuşma, okuduğunu, dinlediğini anlama ve yazma becerilerini kazanmalarıdır. Başka kültürleri öğrenmeleri ve onların yaşam biçimlerini tanımaları, uluslararası standartta İngilizce öğrenmeleri ve girecekleri tüm uluslararası sınavlarda başarılı olmaları hedeflenmektedir.

Öğrencilerin farklı öğrenme tarzlarını dikkate alan çeşitli öğretim yöntemleri uygulanarak derslerde müzik, drama, diyalog, rol ve canlandırma ile birlikte teknoloji ve çeşitli görsel-işitsel materyallerle aktif öğretim sağlanmaktadır. Ayrıca öğrencilerimiz Cambridge Sınavları'na her yıl katılarak üstün başarılar elde etmektedirler.