Oyun ve Fiziki Etkinlikler

Anaokulu ve ilkokul 1, 2 Ve 3. Sınıflar düzeyinde, Beden Eğitimi ve Spor Derslerine alternatif spor programları uygulanmaktadır.

Öğrencilerimizin beceri ve koordinasyonlarını geliştirici “Temel Eğitim Modeli” kullanılarak bu yaş grubundaki öğrencilerimize teorik ve uygulamalı olarak yapılmaktadır. Bu çalışmalar, beden eğitimi ve spor bilgisi, bale, jimnastik, oyun ve spor, beslenme bilgisi ritim eğitimi, dans olmak üzere başlıklar halinde ayrılır.

Çağ öğrencisi, beden eğitimiyle farkındalığını kazanır gücünü ve kapasitesini keşfeder, özgüven duygusunu tazeler. Yapılan etkinliklerin öncelikli amacı öğrencilerin önce iyi bir sporcu ardından sporu yaşam biçimi haline getirmiş bireyler haline gelmelerini sağlamaktır.